Şehit İsrafil Yıldız Anaokulu
İNÖNÜ MAH. 760 SK. NO 5/2 BORNOVA / İZMİR
02323422021

VİZYON

Okulöncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okulöncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

36-68 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak ve yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, yardımlaşma gibi davranışlar kazandırarak Atatürk, bayrak, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Yapım aşamasında
Öğretim Şekli :Tekli

Tekli

Dogalgaz

Yoktur.

Okulumuz il merkezine 15 km, Bornova ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.

İnönü Mahallesi - BORNOVA